Kadrosunda; Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams ve Marc Strong gibi değerli isimler bulunduran Sherlock Holmes film serisinin ilk filminin vizyona girmesinin üzerinden 14 yıl geçti.

Başarılı senaryosu ve yetenekli oyuncularıyla seyirciden takdir toplayan Sherlock Holmes'ün ikinci filmi ise 2011 yılında A Game of Shadows (Gölge Oyunları) ismiyle yayımlandı.

Gölge Oyunları'ndan "Madam Simza", "Sherlock" ve "Watson"

2018 yılında üçüncü film için yeşil ışık yakan stüdyo, yeni filmin 2020'nin yılbaşında vizyona girmesini planlamıştı ancak Mart 2019'da projenin, 2021 yılına ertelendiğini duyurdu.

Ertelenmesinin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapılmayan Sherlock Holmes 3 için, geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan filmin yapımcısı ve aynı zamanda Robert Downey Jr.'ın eşi olan Susan Downey, yapımın ortağı Amanda Burrell ile birlikte projenin hâlâ takvimlerinde yer aldığını açıkladılar.

Susan Downey ve Robert Downey Jr.
“Şimdilik söyleyebileceğim şey –bunu Amanda da doğrulayabilir–, Robert ile birlikte üçümüz bi yemek yedik ve konuşmanın büyük bir kısmı bu konuyu içeriyordu. Evet, hala bu proje üzerinde çalışıyoruz, doğru kişilerle doğru zamanın olmasını bekliyoruz. Stüdyonun ve Robert'ın önceliği Sherlock Holmes 3.”
Sherlock Holmes 3 Is ‘A Priority’ for Robert Downey Jr.
“We’re going to do it when it’s right, with the right people,” she told WrapWomen

İlk iki filmin yönetmenliğini Guy Ritchie üstlenmişti, en son paylaşılan haberlere göre ise üçüncü filmin yönetmen koltuğunda; Rocketman, Bohemian Rhapsody ve son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Ghosted filminin yönetmeni olan Dexter Fletcher oturacak.

‘Ghosted’ı Görmezden Gelebilir Miyiz?
Ana de Armas ve Chris Evans ikilisini, ‘The Gray Man’ ve ‘Knives Out’ filmlerinden sonra tekrar bir araya getiren ‘Ghosted’, 2023′ün en çok beklenen yapımlarından bir tanesiydi.

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş