Mark Wahlberg'ün başrollerinde yer aldığı Ted (2012) ve Ted 2 (2015) filmlerinin ana kahramanı ayıcık Teddy'nin maceralarına odaklanan Peacock dizisi Ted, ikinci sezon onayını aldı.

"John" (Mark Wahlberg), "Ted" (Seth MacFarlene) - Ted (2012)

Başlangıçta sadece bir etkinlik dizisi olarak yayınlanan Ted'in ilk sezonu ocak ayında izleyiciyle buluştu. Nielsen izleyici ölçüm sisteminin verilerine göre yayıncı platform Peacock'un bugüne kadar en çok izlenen orijinal yapımı olmakla birlikte aynı zamanda art arda iki aydan fazla bir süre ABD'de en çok izlenen komedi dizisi olma unvanının sahibi olan dizi, ilk sezonuyla büyük başarılara imza attı.

"John" (Max Burkholder), "Ted"

65 milyon dolarlık bütçeyle yaklaşık 550 milyon dolar hasılat elde eden ilk Ted filmi, devam filmiyle kazandığı 215 milyon dolar ile yapımcı şirketler Universal Pictures ve MRC Films'i fazlasıyla kâr ettirdi.

16 yaşındaki en yakın arkadaşı John'un ailesiyle birlikte yaşayan Ted'in maceralarına odaklanan dizi, sinema filmlerinin öncesinde yaşananları konu ediniyor ve 1990'ların Massachusetts'inde geçiyor.

Seth MacFarlane ve Ian McKellen'ın seslendirme kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Max Burkholder, Scott Grimes, Alanna Ubach, Giorgia Whigham gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş