2010’ların ikonik korku/gerilim/gençlik dizisi Pretty Little Liars’ın, 2022 yılında yayın hayatına başlayan devam dizisi Pretty Little Liars: Original Sin, yayınlanan iki sezonunun ardından Max tarafından iptal edildi. 

Haber, dizinin Max’te haziran ayında yayınlanan ikinci sezonunun sona ermesinden yaklaşık üç ay sonra geldi.

Max, dizinin iptaline dair yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

“Max, Pretty Little Liars: Original Sin’in üçüncü sezonunda devam edemeyecek olsa da ortak yaratıcılarımız Roberto Aguirre-Sacasa ve Lindsey Calhoon Bring’e ve Warner Bros. ekibine, hayranları, Milwood’u dehşete düşüren bu kötü adamla savaşmak için tekrardan bir araya toparlayan bu Pretty Little Liars mirasıyla bir araya getirdiği için minnettarız.” 

“Onların bu benzersiz ve modern vizyonu, oyuncu kadromuz ve ekibimizin muazzam yeteneğiyle birleşince ortaya orijinal Rosewood kökenlerine saygı duruşunda bulunan eğlenceli ve aynı zamanda korku dolu bir iş çıktı.”  

Dizinin oyuncu kadrosunda Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Sharon Leal, Alex Aiono, Jordan Gonzalez ve Elias Kacavas gibi isimler yer almıştı. 

İkinci sezon, lise koridorlarında yüzlerinde maskelerle yürüyen bir grup kızın sebep olabileceği daha fazla korkuya dikkat çekerek sona ermişti fakat tabii ki tüm bunlar artık bir sonuca ulaşamayacak. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş