Tom Cruise, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nı kapatmak ve 2028 oyunları için bayrağı Los Angeles’a devretmek üzere paraşütle atlayacağı destansı bir gösteri planlıyor. 

Doğrudan bilgiye sahip olan birtakım kaynaklar, yaklaşan kapanış töreni için Tom’un Stade de France’ın tepesinden aşağı sarkıtılarak stadyum alanına ineceğini ve resmi olimpiyat bayrağını taşıyacağını söylüyor. 

Daha sonrasında görüntünün aktarıldığı televizyon yayını daha önce kaydedilmiş olan bir klibe geçiyor ve ilk iki dakika Tom’un uçakla yaptığı yolculuk gösteriliyor. Olimpiyat bayrağıyla Fransa’dan Los Angeles’a uçuyor ve Hollywood yazısının yanına paraşütle atlıyor başarılı oyuncu. 

Hollywood tabelasının yer aldığı gösteri aslında mart ayında bir cumartesi sabahı çekilmişti ve kaynaklar Tom’un havada görüntüleneceğini, tüm noktaların birleştirilerek bir şekilde hikâyenin sızdırılacağı düşünmüş olsa da Tom’un inişinden kimsenin haberi olmadı. 

Mart ayından bu yana kendisinin tabela önünde durmakta olduğu fotoğrafları dönüp dolanıyor ancak öncesinde kimse bunun olimpiyatlarla ilgili olduğunu düşünmüyordu. 

Çekilen klipte Tom’un Yaz Oyunları’na ev sahipliği yapacak bir sonraki şehre doğru ilerlerken bayrağı bisikletçi, kaykaycı ve voleybolcu gibi diğer Olimpiyat sporcularına devrettiği gösterilecek. 

Kaynak: TMZ


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş