Bu yıl Noel erken gelecek... Damien Leone'nin korku serisi Terrifier'ın üçüncü filminden yayınlanan resmi fragman, bu sözlerle sonlanırken bizlere Palyaço Art'ın bu kez yeni yıl öncesinde yine nasıl dehşet saçacağının adeta ön gösterimini yapıyor.

İlk filmi 2016 yılında yayınlanan Terrifier, 35 bin dolarlık aşırı mütevazı bütçesine karşın 400 bin doların biraz üzerinde bir hasılat ve hatırı sayılır bir seyirci ilgisi elde edince yazar ve yönetmen Damien Leone ikinci bir film için kolları sıvamıştı.

2022 yılında çıkan Terrifier 2 ise yine diğer ana akım korku filmlerine kıyasla düşük sayılabilecek bir bütçeyle (250 bin dolar) çekilmesine karşın bu sefer beklentileri fazlasıyla aşarak 15 milyon dolarlık bir gişe başarısı ve katlanarak artan bir izleyici kitlesi elde etmişti.

Önceki filmlerde Palyaço Art (Art the Clown) rolüne hayat veren David Howard Thornton bu filmde de artık kendisiyle özdeşleşen rolünü yinelemek üzere geri dönüyor. Ayrıca ikinci filmde Sienna rolüne hayat veren Lauren LaVera ve kardeşi rolündeki Elliott Fullam da bu filmde tekrar yer alıyorlar.

Terrifier 3'ün resmi sinopsisi şu şekilde: "Palyaço Art'ın Cadılar Bayramı katliamından kurtulan Sienna ve kardeşi, mahvolmuş hayatlarını tekrar yoluna koymak için çabalamaktadırlar. Tatil sezonu yaklaşırken, Noel ruhunu kucaklamak ve yaşadıkları korkuları arkalarında bırakmak isterler. Fakat artık güvende olduklarını düşündükleri anda, Palyaço Art geri döner ve bayram coşkusunu yeni bir kabusa çevirmeye kararlıdır."

USA Today tarafından 2024'ün en çok beklenen 10 korku filmi arasında gösterilen Terrifier 3'ün ABD'de 11 Ekim'de vizyona girmesi planlanıyor. Film, Türkiye'de ise 1 Kasım'da sinemalarda olacak.

Kaynak: Bloody Disgusting

Paylaş