Başrollerinde Woody Harrelson ve Owen Wilson’ın yer alacağı neo-noir gerilim filmi Lips Like Sugar, bir seri katil vakasını çözmeye çalışacak olan John Carr ve Phil Harris isimli iki dedektifin mücadelesine odaklanacak.

Harrelson ve Wilson’ın yolları daha öncesinde birkaç yapımda daha kesişmişti.

Lost in London (2017)

Los Angeles’taki 1984 Olimpiyat Oyunları sırasında geçen gerçek bir hikâyeye dayanan film, Batı Los Angeles’ın punk ve kaykay dünyasının arka planına odaklanıyor. Toplumun farklı kesimlerinden iki genç kızın yeni kurdukları dostlukları ve şehir yetkililerinin odaklandığı Olimpiyatlar derken iki eski dedektifin hayatları, kızlardan birinin kaybolmasıyla resmen iç içe geçiyor.

Woody Harrelson ve Owen Wilson’ı bir kez daha bir araya getirecek olan filmin kadrosuna son olarak, Juliette Lewis (Yellowjackets), Sasha Calle (The Flash), Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) ve Erin Moriarty (The Boys) gibi isimler dahil oldu.

Juliette Lewis, Kathryn Newton, Sasha Calle, Erin Moriarty

Senaryosunu Anthony Tambakis’in kaleme aldığı Lips Like Sugar’ın yönetmen koltuğunda ise Brantley Gutierrez yer alacak.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş