Prime Video’da yayınlanacak olan video oyunu uyarlaması Fallout’tan önemli detayların yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı.

Walton Goggins’in The Ghoul karakteri ve onun Vault-Tec ile olan gizemli bağlantısı hakkındaki detaylara dikkat çeken fragman, Fallout: Brotherhood of Steel’da kuşanılan, şaşırtıcı derecede kullanışlı Güç Zırhı da dahil olmak üzere dizinin kıyamet sonrası dünya ortamında yer alacak birçok detay hakkında bilgi veriyor.

Nükleer savaşın harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçecek olan dizi, bilinmeyen bir görev için dünyaya adım atan genç Vault Dweller Lucy’nin etrafında dönecek.

The Ghoul karakterinin ise belirtildiği gibi karmaşık bir geçmişi var. Ve bu fragmanda büyük savaş başlamadan önce kendisinin Cooper Howard olarak tanındığı gizemli geçmişi de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıya yer verilmiş.

Her ne kadar dizinin ilk fragmanında kısaca bahsedilmiş olsa da yeni Fallout görüntüleri Goggins'in Cooper Howard karakteri, yani Vault-Tec ile bağlantısı hakkında pek çok heyecan verici yeni bilgi de içeriyor. Yüzü Vault'un pazarlamasında belirgin bir şekilde öne çıktığı, genel merkezde temiz bir takım elbise ve arkaya doğru taranmış saçlarıyla görüldüğü için, Vault'un yaratılmasının arkasındaki şirket içerisinde önemli bir konuma sahip olması muhtemel gibi görünüyor.

Goggins geçmişinde Justified’dan Boyd Crowder ve I'm A Virgo’dan The Hero gibi ahlaki açıdan sorgulanabilir karakterleri canlandırdığı için, Fallout'un Ghoul'una dönüşmeden öncesinde Cooper olarak da sürpriz olaylara sahiplik yapabilecek bir karakter olabileceği düşünülüyor.

"The Ghoul", Walton Goggins

Merakla beklenen Fallout, 11 Nisan'da Prime Video'da yayında olacak.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş