İlk sezonuyla yakaladığı başarı dolayısıyla uzun süre dillerden düşmeyen Netflix ve A24 dizisi Beef’in ikinci sezonuna Oscar Isaac ve Carey Mulligan dahil oldu.

Geçtiğimiz dönemlerde, başarılı dizinin ikinci sezonunda başrolleri Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway’in üstleneceği açıklanmıştı ancak bu konuda çeşitli nedenlerden ötürü bir sonuca ulaşılamadı.

İlk sezonunu Steven Yeun ve Ali Wong’un üstlendiği Beef’in, ikinci sezon kadrosunda yer alacak isimler arasında Charles Melton ve Cailee Spaeny gibi isimler de bulunuyor.

"Amy" (Ali Wong), "Danny" (Steven Yeun) - Beef (2023-)

Isaac, son zamanlarda HBO yapımı Scenes From a Marriage dizisiyle dikkatleri üzerine topladı ve buradaki performansıyla bir Emmy adaylığı elde etti. 2022 yılında Marvel’ın Moon Knight dizisinin başrolünü üstlenen oyuncu, şu sıralar önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Guillermo Del Toro’nun Frankenstein filminin çekimlerine devam ediyor.

Çoklu Kişilik Bozukluğu Sahibi Bir Süper Kahraman: Moon Knight (2022)
Marvel’ın Disney+ kütüphanesine eklediği en başarılı dizilerden biri olan ‘Moon Knight’, güçlü hikayesi ve takdir edilesi performanslarıyla izleyenlerin favorilerinden birisi oldu.

Üç Oscar adaylığı bulunan Mulligan ise en son, geçtiğimiz yıl eleştirmenlerden tam not alan Bradley Cooper ile birlikte yer aldığı Maestro ve Barry Keoghan ile Jacob Elordi'nin başrollerini paylaştığı Saltburn filmlerinde yer almıştı.

İtalya’da Geçmeyen Bir “Call Me by Your Name”: Saltburn (2023)
Luca Guadagnino’nun ‘Call Me by Your Name’ini andıran Emerald Fennell’in ‘Saltburn’ü, tüm benzerliklere rağmen, ilk yarıdan sonra fikrinizi tamamen değiştirecek bir gerilim filmi.

Ayrıca, Isaac ve Mulligan ikilisi, 2011 yılında Drive filminde birlikte yer almıştı.

Önemli kaynaklar ikilinin, Beef’in ikinci sezonunda yer alacağını doğrulasa da, henüz Netflix’ten herhangi bir resmî açıklama yapılmadı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş