Amerikalı komedyen Seth Rogen'ın Paramount Pictures ile birlikte yapımcılığını yaptığı "kabuklu" kahramanların yeni animasyon filmi Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) filminden ilk fragman yayımlandı. Türkiye'de 4 Ağustos'ta vizyona girmesi beklenen film, Ninja Kaplumbağalar'ın "gençlik enerjilerine" odaklanıp eğlenceli bir macera sunmayı amaçlıyor.

Mutant süper kaplumbağalarımız Leonardo, Michelangelo, Raphael ve Donatello, bugüne kadar birçok dizi ve filmde boy gösterdikten sonra tekrar beyaz perdeye dönüyorlar. Bu kez çok farklı bir şekilde, çizgi roman tarzı bir animasyon modeliyle izleyeceğimiz eğlenceli dörtlüyü ve onlara eşlik eden diğer karakterleri ABD'nin ünlü oyuncularından oluşan bir kadro seslendiriyor. Bu kadroda Jackie Chan, John Cena, Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Ice Cube, Post Malone ve tabii ki Seth Rogen gibi isimler bulunuyor. Türkiye'de muhtemelen sadece Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek filmde bu isimlerin performanslarını duyamayacak olsak da fragmandan anladığımız kadarıyla başarılı bir dublaj bizleri bekliyor.

En son 2016 yılında live-action bir filmle beyaz perdede izlediğimiz Ninja Kaplumbağalar, animasyon olarak ise en son 2007'de Kevin Munroe'nun yönettiği filmde boy göstermişlerdi. Bu yaz çıkacak film ise tam 16 yıl aradan sonra vizyona giren ikinci Ninja Kaplumbağalar animasyon filmi olacak.


Kaynak: Variety – ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ Trailer: Seth Rogen’s Reboot Dazzles With ‘Spider-Verse’-Style Animation

Paylaş