Netflix 2023'ün başlarında ilk canlı yayınını yapmaya hazırlanıyor. Netflix Stand-up ve Komedi Formatları Başkan Yardımcısı Robbie Praw'un açıklamalarına göre komedyen Chris Rock, Netflix üzerinde globalde yayımlanacak canlı bir stand-up gösterisi yaparak tarihe geçecek. Açıklamasında Praw şunları dile getirdi:

Chris Rock jenerasyonumuzun en ikonik ve önemli komedyenlerinden biri. İnsanlara bir Chris Rock komedisini canlı şekilde deneyimleyip Netflix tarihine geçme fırsatı vereceğimiz için heyecanlıyız. Unutulmaz bir an olacak ve Chris'in bu meşaleyi taşıyan kişi olmasından dolayı onur duyuyoruz.

Bu gösteri Chris Rock'ın ikinci Netflix stand-up'ı olacak. İlki Şubat 2018'de Chris Rock: Tamborine adıyla yayımlanmış ve eleştirmenlerden tam not alırken izleyicilerden aynı oranda olumlu bir tepki alamamıştı.

Ayrıca 2022 Akademi Ödülleri'nde yaşadığı tokat skandalıyla ilgili şu zamana kadar çok fazla konuşmayan Rock, "insanlar benim bu saçmalıkla ilgili konuşmamı bekliyorlar, o konuya Netflix'te geleceğim" demişti. Bu canlı gösteride o tokadın arka planından ve sonrasında yaşananlardan bahsedip bahsetmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Paylaş