Mark Wahlberg'ün başrolünde yer aldığı The Family Plan isimli Apple ve Skydance yapımı filmin başarısının ardından, bu iki stüdyo tekrar bir araya geliyor. Guy Ritchie'nin yönetmenliğindeki Fountain of Youth, ilginç senaryosu ve kadrosunda Natalie Portman ve John Krasinski gibi isimlere yer verecek olmasıyla dikkat çekiyor.

"The Family Plan" (Apple TV+)

Senaryosunu James Vanderbilt'in kaleme aldığı film, Gençlik Çeşmesi'ni bulmak için küresel bir soyguna karışan iki kardeşin hikâyesini anlatacak. İkilinin (Krasinski ve Portman), hayatlarını değiştirecek ve muhtemelen onları ölümsüzlüğe ulaştıracak destansı maceranın ipuçlarını takip etmek için tarih bilgilerini kullanmaları gerekecek.

Guy Ritchie

Vanderbilt'in, yöneticileri havaya uçuracak bir senaryo yazmasından ardından, Skydance için bir öncelik haline gelen Fountain of Youth; "Sherlock Holmes", "The Man from U.N.C.L.E", "The Gentleman" gibi sayısız filmin yönetmeni olan Guy Ritchie ve 2018 yılında "A Quiet Place" filmiyle yönetmenlikte oldukça iddialı olduğunu kanıtlayan John Krasinski'nin, yönetmen koltuğuna oturmak için etraflarında döndükleri bir filmdi.

"A Quiet Place"

Grevlerin ardından çözüme kavuşturulan yapımın yönetmen koltuğuna Guy Ritchie otururken, başrolünü Krasinski ve Portman'ın paylaşmasına karar verildi. 

2024'ün ilk çeyreğinde çekimlerine başlanması planlanan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş