American Horror Story (2011-), Pose (2018-2021), Glee (2009-2015) ve Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) projeleriyle tanınan yapımcı Ryan Murphy’nin ödüllere doymayan Netflix dizisi Monster’ın Menendez Kardeşler’i merkezine alacak olan yeni sezonu Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'den ilk tanıtım yayınlandı. 

Ryan Murphy ile birlikte Ian Brennan tarafından Monster: The Jeffrey Dahmer Story’nin devamı olarak yaratılan gerçek suç antoloji dizisinin ikinci sezonu, Erik ve Lyle Menendez’in 1996 yılında işlediği cinayetlere odaklanacak.

Nicholas Alexander Chavez ve Cooper Koch, Lyle ve Erik Menendez olarak kadroya liderlik ederken José ve Mary Louise “Kitty” Menendez’i Javier Bardem ve Chloe Sevigny canlandıracak. 

Oyuncu kadrosunda ayrıca; Nathan Lane, Ari Graynor, Dallas Roberts, Leslie Grossman, Paul Adelstein, Jason Butler, Enrique Muricano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn ve Marlene Forte yer alıyor. 

Erik ve Lyle Menendez

Menendezler, gerçek hayattaki mahkemelerinde savcılığın ailelerinin mirasını alabilmek için ebeveynlerini öldürdüğü yönündeki iddiaları karşısında yıllarca fiziksel duygusal ve cinsel tacize uğradıktan sonra korkudan bu şekilde hareket ettiklerini iddia ettiler. Bugün, şartlı tahliye olmaksızın müebbet hapis cezalarını çekerken bile aynı iddiaları sürdürmeye devam ediyorlar. 

Ryan Murphy, Ian Brennan ve Javier Bardem; Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson, David McMillan, Louis Shore ve Carl Franklin ile birlikte Monsters’ın yapımcılığını üstleniyorlar. 

Merakla beklenen sezon, 19 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. 

Kaynak: Variety


Paylaş