Prime Video tarafından geliştirilen Blade Runner 2099'a, 2022 yılında Everything Everywhere All at Once filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar ödülünün sahibi olan Michelle Yeoh liderlik edecek.

Ayrıca, Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000), Memoirs of a Geisha (2005), Tomorrow Never Dies (1997), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) ve Star Trek: Discovery (2017-2024) gibi yapımlardan da tanınan oyuncunun, Blade Runner 2099'da hangi role hayat vereceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Prime Video imzalı mini dizinin showrunnerShining Girls dizisiyle tanınan Silka Luisa olurken, baş yapımcılığını orijinal Blade Runner filminin yönetmeni Ridley Scott üstleniyor. Dizinin ilk iki bölümünü, Shogun dizisinin de yönetmenliğini üstlenen Jonathan van Tulleken yönetecek.

"Officer K" (Ryan Gosling) - Blade Runner 2049 (2017)

Yayın tarihi henüz belli olmayan proje, 2017 çıkışlı Blade Runner 2049 filminden bu yana yapılan ilk live-action Blade Runner yapımı olma özelliği taşıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş