Yapım şirketi Showtime, 2000’li yıllara damga vuran Dexter (2006-2013) evreninde geçecek yeni bir dizi daha duyurdu. 

"Dexter" - Dexter: New Blood (2021)

Michael C. Hall’un Dexter Morgan karakterine yeniden hayat vereceği Dexter: Resurrection, 2021 yılında yayınlanan Dexter: New Blood’ın devamı niteliğinde olacak ve günümüzde geçecek. 

Haber, cuma günü San Diego Comic-Con’da düzenlenen Dexter: Original Sin panelinde, her iki dizinin de yapımcısı ve sorumlusu olan Clyde Phillips’in sürpriz katılımıyla duyuruldu. 

Geçtiğimiz aylarda Dexter’ın gençliğine odaklanacak olan Dexter: Original Sin dizisinin duyurusunu da yapmıştık. 

‘Dexter’ın Gençliğine Odaklanacak Bir Dizi Geliyor
Televizyon tarihinin sevilen seri katili Dexter Morgan, bu sefer gençlik hikayeleriyle geri dönüyor.

90’lı yıllarda geçecek ve Patrick Gibson’ın başrolünü üstleneceği Original Sin’de Michael C. Hall’un da Dexter’ın iç sesini seslendireceği açıklandı. 

Paramount Global CEO’su ve Showtime & MTV Başkanı Chris McCarthy yaptığı açıklamada; “Showtime’ın şimdiye kadar ortaya çıkarttığı en iyi iş olan Dexter dizisinde ana rolü üstlenen Michael C. Hall’un Dexter Morgan rolüne geri dönmesinden büyük bir heyecan duyuyoruz. Dexter: Resurrection on milyonlarca eski hayrana hitap ederken Dexter: Original Sin en baştan başlayarak yepyeni bir nesle bu ikonik diziyi tanıtacak ve eminim ki bu mevcut izleyicileri de mutlu edecektir.” cümlelerini kullandı.

Dexter: Original Sin’in Aralık 2024’te, Dexter: Resurrection’ın ise 2025 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş