Mona Kasten'in Save You kitabından uyarlanan ve başrollerinde Damian Hardung ile Harriet Herbig-Matten'in yer aldığı Maxton Hall: The World Between Us dizisinin ikinci sezon onayını aldığı duyuruldu.

Prime Video'da yayınlanmasının üzerinden henüz bir hafta geçmeden, platformun uluslararası alanda en çok izlenen yapımı olma başarısını elde eden dizinin yeni sezonuna çok kısa bir sürede ışık yakıldı.

"James Beaufort" (Damian Hardung), "Lydia Beaufort" (Sonja Weißer)

Bir Alman dizisi olan Maxton Hall; zengin çocuklarıyla dolu olan bir özel okuldan burs kazanan Ruby'nin, kimsenin bilmemesi gereken bir sırra tanık olmasıyla başlayan macerası, Beaufort imparatorluğunun varisi ve aynı zamanda sınıf arkadaşı olan James ve onun züppe arkadaşlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığı zorlu hikâyesine odaklanıyor.

"Ruby Bell" (Harriet Herbig-Matten)

Amazon MGM Stüdyosu'nun Uluslararası Orijinal İçeriklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı James Farrell, Fransa'nın Medellin ve İspanya'nın ise Culpa Mia ile yakaladığı başarının ardından bu çeşit yapımlarda "yerel hikâyelerin küresel izleyiciyi büyüleme gücüne sahip olduğunun bir kez daha kanıtlandığını" belirtti.

UFA yapımcısı Ceylan Yıldırım ise bu açıklamaya şunları ekledi: "Maxton Hall ile Almanya pazarı için yerel bir yapım olarak yola çıktığımızda Prime Video projemiz için önce içeride büyük bir heyecan yarattı ve ardından bunu da tüm dünyayla paylaştı. Sonrasında ise gelen tepkilerle birlikte şaşkına döndük."

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş