Kariyerinde, Taxi Driver (1976), Goodfellas (1990), The Departed (2006), Shutter Island (2010), The Wolf of Wall Street (2013) ve Killers of the Flower Moon (2023) gibi eserlere imza atan Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese, pazartesi günü İtalya’nın Torino kentindeki Ulusal Sinema Müzesi’nde düzenlenen törene katıldı ve yaptığı açıklamada emekli olmayı planladığı yönünde çıkan haberlerin tamamını yalanladı. 

Martin Scorsese ve Andrew Garfield, Silence filminin çekimlerinde.

Scorsese, “Emekli olmaya niyetim yok.” dedi. "Frank Sinatra ile ilgili olan filmimiz ertelendi, şu an İsa ile ilgili olan film üzerinde çalışıyorum. Umarım tanrı bana onları bitirmek için güç ve para verir." 

Scorsese, geçtiğimiz mayıs ayında Papa Francis ile yaptığı görüşmede İsa hakkında bir film yapmayı istediğinden söz etmiş, şubat ayında gerçekleşen Berlin Film Festivali’nde ise bu proje hakkındaki güncellemelerden bahsetmişti. 

Scorsese, Yeni Filminde Andrew Garfield ve Miles Teller ile Çalışmak İstiyor
Usta yönetmen Martin Scorsese, ‘A Life of Jesus’ adlı romandan uyarlanacak ve Hz. İsa’nın hayatına odaklanacak yeni filminde Andrew Garfield ve Miles Teller ile çalışmak istiyor.

“Şu anda sadece bunu düşünüyorum. Ne tür bir film olduğundan tam olarak emin değilim ancak eğlenceli olabilecek, benzersiz ve farklı bir şey yapma peşindeyim. Bunu nasıl yapacağımı da henüz bilmiyorum.”

“Belki biraz uyuyup uyanırım ve nasıl yapacağıma dair kafamda bir fikir oluşur. Böyle bir film yapma olasılığı, İsa kavramı ve genel olarak İsa fikri aslında benim tamamen Lower East Side’da büyüme geçmişimden, Katolikliğe, rahipliğe olan ilgimden kaynaklanıyor. Ve bunlar da bir yerde Silence filmime yol açmıştı.”

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş