Daha ilk film vizyona girmeden devam filmi hakkında haberler çıkmaya başlayan 2023 model Chucky'miz M3GAN'ın ikinci filmi için tarih belli oldu. ABD'de 17 Ocak 2025'te vizyona girmesi planlanan devam filmi, M3GAN 2.0 adını taşıyacak.

Vizyona girmeden önce ve girdikten sonra inanılmaz bir pazarlama stratejisi ile sosyal medyada sürekli adından söz ettiren M3GAN, 12 milyonluk mütevazı bütçesine rağmen şu ana kadar globalde 98 milyon dolar hasılata ulaştı ve izlenmeye de devam ediyor. Filmin yapımcıları James Wan ve Jason Blum da bu durumdan çok memnun olmalılar ki hemen devam filmi için çalışmalara başladılar.

Başrollerinde yine Allison Williams ve Violet McGraw'u izleyeceğimiz M3GAN 2.0 için Akela Cooper senarist olarak devam edecek. Yönetmenin kim olacağı ise henüz bilinmiyor.

İlk film vizyona girmeden önce paylaştığımız aşağıdaki içerikten film hakkındaki detaylara ve fragmana ulaşabilirsin:

2023 Model Chucky Geliyor: M3GAN
2023’e sayılı günler kaldı... Artık yapay zekâ ve makine öğrenmesinin ciddi anlamda geliştiği bir dönemdeyiz. Hal böyle olunca bunun yansımalarını sinemada daha fazla görmeye başlıyoruz. 13 Ocak’ta vizyona girecek M3GAN da bu konuları merkezine alan, korku-gerilim türündeki en yeni örnek olarak karş…

Kaynak: Collider – 'M3GAN' Sequel 'M3GAN 2.0' Set for 2025

Paylaş