Bir gün evde otururken kapınız çaldı ve gelen kişiler kıyametin yaklaştığını fakat ailenizden birini feda etmeniz karşılığında dünyanın kıyametten kurtulacağını söylediler. Onlara inanır mıydınız; yoksa ailenizi korumak için elinizden geleni yapar mıydınız? İşte böylesine cevaplanması imkânsız bir soruyu merkezine alan M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Knock at the Cabin'in yeni fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

3 Şubat'ta vizyona girecek filmin kadrosunda Dave Bautista, Rupert Grint, Jonathan Groff ve Nikki Amuka-Bird gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin konusu ise Paul Tremblay'in 2018 yılında çıkardığı The Cabin at the End of the World isimli romana dayanıyor.

Gerilim filmlerinin üstadı Shyamalan'ı The Sixth Sense, Unbreakable, The Visit, Split ve Glass gibi etkileyici filmlerden tanıyoruz ve bu alandaki başarısına aşinayız. Şu ana kadar Shyamalan filmlerden bir şey öğrendiysek o da filmlerinde twist kullanmayı ne kadar sevdiğidir. Bakalım bu filmde de bizi bir sürprizle şaşırtacak mı, izleyip göreceğiz.

Paylaş