Oscar ödüllü ve 2024 Berlinale jüri başkanı Lupita Nyong'o (Black Panther, 12 Years a Slave) ve Chloë Grace Moretz (The Peripheral, The Miseducation of Cameron Post, Kick-Ass), Ultimate Fighting Championship (UFC) tabanlı dövüş sanatı draması Strawweight'in başrollerini paylaşacak.

Film, kendilerini UFC ringi Octagon'da birbirleriyle dövüşürken bulan iki dövüşçünün yolculuklarına odaklanacak. Biri, UFC'ye olan tutkusunu keşfettikten sonra hayatı sonsuza dek değişen genç bir kadın (Moretz), diğeri ise kendini yeniden inşa etmeye çalışıp unvanını geri almak için çabalayan eski bir şampiyon (Nyong'o). İkisi de aynı şeyi istiyor, ancak sadece bir tanesi zirveye yerleşebilir.

James M. Johnston

Strawweight, James M. Johnston'ın ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olacak. Uzun zamandır yönetmen David Lower ile birlikte çalışan Johnston, A24 için The Green Knight, The Old Man and the Gun, Ain't Them Bodies Saints ve yakında yayınlanacak olan Mother Mary yapımlarının ikinci birim yönetmenliğini üstlenmişti.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş