Yeni sezonunda Liam Hemsworth'ün, Geralt of Rivia rolünü Henry Cavill'dan devraldığı The Witcher dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Sevilen oyun serisi ve orijinalinde bir roman serisi olan The Witcher'ın ilk üç sezonunda Rivyalı Geralt olarak karşımıza çıkan Cavill, Ekim 2022'de dizinin artık takvimine uyum sağlamadığı gerekçesiyle bu rolden ayrıldığını ve rolü Liam Hemsworth'e devrettiğini açıklamıştı.

"Geralt of Rivia" (Henry Cavill)

The Hunger Games serisi, Empire State (2013), Arkansas (2020), Land of Bad (2024) yapımlarındaki rolleriyle tanınan Hemsworth, The Witcher dizisinin son iki sezonunda Cavill tarafından devredilen rolün sahibi olacak.

"Gale" (Liam Hemsworth) - The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Netflix'te beşinci sezonunun ardından final yapacak olan The Witcher, konu bakımından Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı seride kalan üç Witcher romanını, "Baptism of Fire", "The Tower of the Swallow" ve "Lady of the Lake"i kapsayacak. 

Hemsworth'ün yanı sıra dizide, Vengerbergli büyücü Yennefer rolünde Anya Chalotra, Ciri rolünde Freya Allan, ozan Jaskier rolünde Joey Batey, cadı Philippa Eilhart rolünde Cassie Clare ve Vilgefortz rolünde ise Mahesh Jadu Roggeveen yer alacak.

"Geralt" (Henry Cavill), "Ciri" (Freya Allan),"Yennefer" (Anya Chalotra)

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş