Searchlight Pictures, Rachel Yoder’in 2021 çıkışlı romanından uyarlanan, başrolünde Amy Adams’ın yer aldığı korku komedisi Nightbitch’in fragmanını yayınladı. 

Resmi tanıtım metnine göre Nightbitch, anne olduktan sonra kariyerine ara verip hayatına evden devam eden bir sanatçının gece rutininin gerçeküstü bir hal alması ve annelik içgüdülerinin bir köpek formunda kendini göstermesiyle değişen hayatını konu ediniyor. 

American Hustle (2013), Man of Steel (2013), Arrival (2016) ve Nocturnal Animals (2016) filmleriyle tanınan Amy Adams’ın başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Scoot McNairy, Mary Holland, Jessica Harper, Zoë Chao, Ella Thomas, Stacey Swift, Archana Rajan, Adrienne Rose White, Darius De La Cruiz ve Roslyn Gentle gibi isimler de yer alıyor.

Başlangıçta Hulu platformunda yayınlanması planlanan filmin daha sonra Searchlight tarafından geniş çaplı bir sinema gösterimi yapılmasına karar verildi. 

Üç yıldır hem beyaz perde hem de televizyon ekranlarında yer almayan Amy Adams, en son 2022’de Disney’in Disenchanted filminde rol almıştı. Ancak Oscar adaylı oyuncunun önümüzdeki yıllarda yayınlanması beklenen; Kornel Mundruzco’nun At the Sea, Paul Rudd ile birlikte rol aldığı The Invite ve Jenna Ortega ile başrollerini paylaştığı Klara and the Sun gibi üç uzun metrajlı filmi daha bulunuyor. 

Marielle Heller’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu ise Heller ile Yoder’a ait. Adams, Heller, Anne Carey, She Naegle, Stacy O’Neil ve Christina Oh yapımcılar arasında yer alıyorlar.

Nightbitch, 6 Aralık’ta sinemalarda olacak. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş