Usta oyuncu Kevin Costner’ın başrolünde yer aldığı ve geçtiğimiz günlerde Amerika’da vizyona giren Horizon: An American Saga’nın devam filmi Horizon: An American Saga - Chapter Two, dünya prömiyerini Eylül ayında Venedik Film Festivali’nde yapacak. 

Batı destanının ikinci kısmının ABD’de 16 Ağustos tarihinde vizyona girmesi planlamıştı. Ancak bu tarihin, 100 milyon dolar bütçeli Horizon’ın ilk kısmının açılış hafta sonunda sadece 11 milyon dolar hasılat elde etmesinin ardından geçtiğimiz ayın başlarında iptal edildiği açıklandı.

Costner’ın aynı zamanda yönetmen koltuğunda da yer aldığı filmde usta oyuncuya Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Jamie Campbell-Bower ve Danny Huston gibi isimler eşlik ediyor. 

"Caleb Sykes" (Jamie Campbell-Bower), "Hayes Ellison" (Kevin Costner) - Horizon: An American Saga - Chapter One

Chapter Two, 7 Eylül’de festivalin yarışma dışı seçkisi kapsamında ilk kez izleyiciyle buluşacak. Prömiyer öncesinde, aynı günün erken saatlerinde, mayıs ayında Cannes’da yedi dakikalık ayakta alkışlarla izleyici tarafından uğurlanan ilk Horizon filminin gösterimi yapılacak.

Costner bir açıklamasında hem başrolü hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı film için şu cümleleri kullandı:

"Hayalim bu filmi Venedik Film Festivali’nde izleyiciyle buluşturmaktı. Şimdi ise günün erken saatlerinde birinci kısım ve aynı akşam ikinci kısmın gösterimine karar vermeleri, sadece iki filmin birlikte neyi temsil ettiğine olan inançlarını değil, aynı zamanda bir yönetmenin vizyonuna olan desteklerini gösteriyor. Bu sinematik yolculuğa kendini adamış cesareti ve yol göstericiliği için Alberto Barbera’ya minnettarım."

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş