Oscar ve Emmy ödüllü oyuncu Kate Winslet, Ed Solomon imzalı yeni A24 yeni dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

The Spot isimli yapımın resmi sinopsisinde şunlar yer alıyor: “Başarılı bir cerrah (Winslet) ve okul öğretmeni kocası, Winslet’ın karakterinin bir çocuğa arabasıyla çarparak ölümünden sorumlu olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Gerçeği aydınlatma yolundaki araştırmalar ve giderek artan şüpheler karanlık sırlarla dolu bir ağa dönüşür. Suçluluk ve ihanet olasılıklarıyla karşı karşıya kaldıklarında ise kararlılıkları ve ilişkileri sınanır.” 

Solomon, The Spot’ın yazarı, yürütücü yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Winslet, başrol oynamanın yanı sıra Juggle Productions bayrağı altında projenin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. The Spot ayrıca A24 ve 20th Television ortaklığında hazırlanıyor.

Kate Winslet son yıllarda HBO yapımı mini dizi The Regime’de ve kendisine "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Emmy ödülü kazandıran Mare of Easttown dizilerinde rol aldı. Oyuncu, 2011 yılında aynı kategoride Mildred Pierce dizisiyle de ödül kazanmıştı. Ayrıca Winslet, şu anda yapım aşamasında olan mini dizi Trust için de yine HBO’ya geri dönecek. 

Travmalarla Dolu Bir Kasaba Dedektifi: Mare of Easttown (2021)
HBO’nun en iyi yapımlarından biri olan ‘Mare of Easttown’, küçük ve kasvetli bir kasabada yaşanan cinayetin çözümüne odaklanırken, bir yandan da kasabanın sevilen dedektifi Mare Sheehan’ın iç burkan hikayesini anlatıyor.

Titanic (1997), Iris (2001) ve Little Children (2006) dahil olmak üzere yedi Oscar adaylığı bulunan oyuncu, 2009 yılında The Reader filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar’ını kucaklamıştı. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş