Marvel Sinematik Evreni'nin en başarılı serilerinden biri olan Kaptan Amerika'nın, Anthony Mackie'nin başrolünde yer alacağı dördüncü filmine dair detaylar yavaş yavaş açıklanıyor.

Steve Rogers kalkanını Sam Wilson'a teslim ediyor. – Avengers: Endgame (2019)

Endgame'de yaşanan olaylar ve yapılan tercihler sonucunda Steve Rogers, Kaptan Amerika unvanını ve meşhur kalkanını en yakın arkadaşlarından biri olan Sam Wilson'a devretti. Bıraktığı önemli miras çok değerli olmakla birlikte, altından kalkılması da oldukça zor bir yüktü ve Sam Wilson'ın bu süreçte ne kadar zorlandığını The Falcon and the Winter Soldier dizisinde izledik.

2021 yılında Anthony Mackie'nin başrolünde yer alacağı yeni bir Kaptan Amerika filminin geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu ve kısa bir sürenin ardından filmin isminin "New World Order" olacağı açıklandı.

Anthony Mackie'nin yanı sıra; Harrison Ford, Liv Tyler, Tim Blake Nelson, Danny Ramirez gibi isimlerin kadrosunda yer alacağı filmin; The Falcon and the Winter Soldier'da yaşananların ardından Sam Wilson'ın, yer altı dünyasındaki olayların çığırından çıkışı ile gizli devlet işleriyle mücadelesini konu edineceği tahmin ediliyor.

Daha öncesinde, The Incredible Hulk, Captain America: Civil War, Infinity War ve Black Widow gibi filmlerde karşımıza çıkan ve evren için oldukça önemli bir karakter olan Thaddeus Ross'un, Kaptan Amerika 4 için en kilit isimlerden birisi olması bekleniyor.

Karaktere hayat veren William Hurt'ün 2022 yılında vefat etmesi dolayısıyla mecburen bir oyuncu değişimine gidildi ve karakteri canlandıracak isim, 80 yaşındaki aktör Harrison Ford oldu.

William Hurt ve Harrison Ford

Thaddeus Ross'un kızı Betty Ross'un bu filmdeki konumu da merak edilen konulardan bir tanesi.

Betty'e hayat veren oyuncu Liv Tyler, 2008 yılında Edward Norton ile birlikte The Incredible Hulk filmin başrollerini paylaşmıştı.

Dün akşam, Marvel'ın resmî internet sitesinde yayımlanan haberde ve Anthony Mackie'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, filmin isminin "Brave New World" olarak değiştirildiği görüldü.

"Brave New World", Hydra'nın lideri olan Kaptan Amerika'nın sırlarının ortaya çıktığı "Secret Empire" çizgi romanının alt başlığı olarak bilinir. Ancak filmde bu sayıdan esinlenilip esinlenilmeyeceği bilinmiyor.

The Falcon and the Winter Soldier dizisinde Anthony Mackie ile başrolü paylaşan Sebastian Stan'in Bucky Barnes karakterinin de bu filmde yer alıp almayacağı belli olmamakla birlikte; Winter Soldier'ı üzücü bir sonun beklediğine dair söylentiler dolaşıyor.

Sam Wilson'ın "tam anlamıyla" bir Kaptan Amerika olma yolculuğunu konu edinecek olan Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya, 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona giriyor.

Kaynak: Marvel


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş