John Wick evreninde geçecek olan devam hikayesi Ballerina’dan ilk fragman yayınlandı. 

Ana de Armas’ın başrolünde yer aldığı film, ailesini katleden bir grup tetikçiye karşı intikam arayışında bir Ruska Roma balerini Rooney’nin hikâyesini anlatıyor. Ballerina, John Wick: Chapter 3 - Parabellum ve John Wick: Chapter 4 olayları arasında geçiyor ve üçüncü Wick filminde yalnızca kısa bir süre işlenen ve en başta Unity Phelan tarafından canlandırılan bir kadın suikastçıyı ön plana çıkartıyor. 

Fragman, intikam arayışı içerisindeki Rooney’nin orijin hikâyesiyle açılıyor. Bolca popo tekmeliyor, bir alev manitasını yüksel gerilimli bir hortumla ıslatıyor ve birinin şah damarını az daha buz pateniyle parçalıyor. Rooney, fragmanın sonunda Baba Yaga’nın kendisi ile de tanışıyor.

Ballerina, serinin ana karakteri John Wick rolünde Keanu Reeves’in kendisini de konuk ediyor. Yazar Shay Hatten’ın söylediklerine göre, Reeves’in filmdeki görevi son derece önemli olacak ve kısa bir cameo için gelmeyecek.

Filmin oyuncu kadrosunda; Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno ve Norman Reedus gibi isimlerin yanı sıra, John Wick serisinden Ian McShane, Anjelica Huston ve merhum Lance Reddick de yer alıyor.

Merakla beklenen yan hikâye Ballerina, 6 Haziran 2025’te sinemalarda yerini alacak. 

Yeni ‘John Wick’ Dizisi Yapım Aşamasında
Lionsgate, ‘John Wick: Under the High Table’ isimli dizinin geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş