CW'nin Supernatural (2005-2020) dizisinin yıldızı Jared Padalecki, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

"Sam" (Jared Padalecki), "Dean" (Jensen Ackles) - Supernatural (2005-2020)

Sevilen oyuncu, dört sezondur başrolünde yer aldığı CW dizisi Walker (2021-2024)’ın geçtiğimiz sezonda iptal edilmesinin ardından CBS’in sevilen dizisi Fire Country (2022-)’nin kadrosuna dahil oldu. 

Aktör, Fire Country’nin üçüncü sezonunda üç bölüm yer alacak ve Güney Kaliforniyalı bir itfaiyeci, sörfçü ve asi bir karakter olan Camden’a hayat verecek. 

"Bode Donovan" (Max Thieriot) - Fire Country (2022-)

İlk sezonunda fazlasıyla başarılı bir izlenme oranı elde eden dizinin, CBS yönetimi tarafından kısa sürede birden fazla yan diziye ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip olan bir dayanak olduğu belirtildi. 

Padalecki, Supernatural yaratıcılarından Eric Kripke’nin popüler Prime Video dizisi The Boys’un final sezonunda da yer alacak. 

Jared Padalecki, ’The Boys’un 5. Sezon Kadrosuna Katıldı
Prime Video’nun sevilen dizisi ‘The Boys’, final sezonunda kadrosuna ‘Supernatural’ yıldızı Jared Padalecki’yi ekliyor.

Fire Country’nin ilk yan dizisi, Morena Baccarin’in başrol oynayacağı Sheriff Country, geçtiğimiz sezonda ana dizinin içerisine yerleşik bir bölüm olarak başlangıcını yapmış, sonrasında 2025-2026 sezonu için ayrı bir dizi olarak yayınlanmasına karar verilmişti. 

"Mickey Fox" (Morena Baccarin)

CW’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Walker’ın sona ermesinin ardından Padalecki’yi kadroda tutmak CBS için bir önceki haline geldi. Walker, finansal nedenlerden dolayı iptal edilmişti. 

‘Walker’ 4. Sezonunun Ardından İptal Edildi
Jared Padalecki’nin başrolünde yer aldığı CW dizisi ‘Walker’ın, dört sezonun ardından iptal edildiği duyuruldu.

Fire Country’nin üçüncü sezonu ise 18 Ekim’de başlayacak.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş