The Conjuring, Insidious, Saw, Annabelle, Dead Silence gibi sevilen ünlü korku filmlerinin yönetmeni James Wan, bu sefer de 1954 yılının kültleşmiş bir korku klasiği olan Creature from the Black Lagoon filmi için hazırlıklara başladı.

Habere göre orijinal filme sadık kalınan bir uyarlama bizleri bekliyor. Film daha gerçekçi ve daha modern bir anlatıma sahip olacak.

James Wan, Atomic Monster çatısı altında filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstlenecek. Onunla birlikte Michael Clear ve Judson Scott da yapımcı koltuğunda yer alacaklar.

Universal Pictures, 2019 yılında canavar temalı filmlerinin stratejisini değiştirip artık yönetmen odaklı projelere daha ağırlık vermeye başlamıştı. Bu bakımdan yönetmenimiz James Wan'ın Saw ve The Conjuring gibi çok başarılı iki seriye sahip olması onlar için büyük önem taşıyor.

Orijinal film 1954 yılında Jack Arnold yönetmenliğinde çekilmişti. Siyah-beyaz olarak çekilen bu film, tarih öncesi bir devre ait Gill-Man'i keşfeden, fosil arayan bir bilimsel keşif ekibini anlatıyor. Bu yaratığı yakalasalar da yaratık bir şekilde ellerinden kaçmayı başarır ve daha sonra ekip üyelerinden âşık olduğu Kay'i kaçırmak için geri döner.

Hem korku hem trajedi hem de romantizmi bir araya getiren bu yapım, özellikle James Wan hayranları için harika bir haber.

Kaynak: Deadline

Paylaş