Yazar ve senarist Jennifer Archer’ın senaryosunu kaleme aldığı Into the Deep Blue, Bridgerton (2020-)’ın yan dizisi Queen Charlotte (2023-)’ın başrolü India Amarteifio ve Prime Video’nun uluslararası alanda rekor kıran dizisi Maxton Hall - The World Between Us (2024-)’ın başrolü Damian Hardung’u bir araya getiriyor. 

‘Maxton Hall’ İkinci Sezon Onayını Aldı
Prime Video’nun yayınlandığı ilk haftasında izlenme rekoru kıran dizisi ‘Maxton Hall: The World Between Us’, ikinci sezon onayını aldı.

Film, grup terapisinde tanışan ve yaşadıkları travmatik kayıplardan sonra hayatlarını bir araya getirmek için çabalayan en yakın arkadaşlar Nick ve Fiona’yı konu alıyor. 

Açıklamaya göre; “İhtiyaç duydukları son şey âşık olmak. Bir hafta sonu gezisi, derinleşen duygularını yüzeye çıkardığı sırada onlarla yüzleşmektense birbirlerini kesmeyi bile tercih edebilirler.”

Çekimlerine İngiltere’de başlanacak olan filmin yönetmenliğini Awakening the Zodiac (2017) filmiyle tanınan Jonathan Wright üstlenecek. Yapımcılığını ise Shot of Tea prodüksiyon şirketinden Aletha Shepherd ve Jennifer Presser yapacak. 

"Queen Charlotte" (India Amarteifio) - Queen Charlotte (2023-)

Filmin başrolünde şarkıcı ve oyuncu Sabrina Carpenter’ın yer alması bekleniyordu ancak ünlü ismin projeye dahil olmamasıyla birlikte rol, Queen Charlotte dizisiyle dikkatleri üzerine toplayan India Amarteifio’nun oldu. 

“Gerek Var mıydı?”: ‘Bridgerton 3. Sezon 2. Kısım’ İncelemesi
Colin ve Penelope çiftinin birkaç yıl rötarlı aşkına odaklanan ‘Bridgerton’ın üçüncü sezon ikinci kısmı, çiftimiz konusunda hayal kırıklığına uğratmıyor olsa da sezon içerisindeki dönem eklemelerinde büyük çuvallıyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş