DC’nin emekli Superman’i ve Netflix’in emekli Geralt of Rivia’sı Henry Cavill, Amazon MGM Studios tarafından geliştirilen Voltron filminin başrolünü üstlenecek. 

"Gus March-Phillips" (Henry Cavill) - The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)

Skyscraper (2018), Easy A (2010) ve Red Notice (2021) filmlerinin yönetmeni Rawson Marshall Thurber, Ellen Shanman ile birlikte yazdığı senaryo ile filmin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapacak. 

Konu detayları şu an sır gibi saklanan projenin yapımcıları arasında Hidden Pictures aracılığıyla Todd Lieberman, Bob Koplar, Rawson Marshall Thurber ve Hobie Films’den David Hoberman yer alıyor. 

Voltron televizyon serisi, dev bir süper robotu kullanan bir uzay keşif ekibini konu alıyor. Seri, Toei Animation tarafından birkaç Japon anime televizyon dizisinden uyarlandı ve Netflix’in sekiz sezon boyunca süren Voltron: Legendary Defender’ı da dahil olmak üzere birkaç Amerikan dizisine ilham verdi. 

Cavill ise kariyerinde Man of Steel (2013), Justice League (2017), The Man from Uncle (2015) ve The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) gibi yapımlarda yer aldı ve en son Marvel’ın Deadpool & Wolverine filminde Wolverine varyantlarından birine hayat verdi. 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Cavill'ın önümüzdeki projelerde arasında ise, Chad Stahelski’nin Highlander uyarlaması, Guy Ritchie’nin aksiyon macera filmi In the Grey ve Amazon’un Warhammer 40000 serisi yer alıyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş