Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu The Ministry of Ungentlemanly Warfare'dan ilk fragman yayınlandı.

İngiltere Başbakanı Winston Churchill tarafından oluşturulan İngiliz Savaş Bakanlığı'nın yakın zamanda gizlilikleri kaldırılan dosyalarında bahsedilen gizli bir askeri gruptan ilham alınarak tasarlanan filmin resmî sinopsisi şu şekilde:

"Başına buyruk askerlerden oluşan oldukça karmaşık bir savaş birimi, alışılagelmişin dışında ve son derece centilmence olmayan dövüş teknikleri kullanarak Nazilere karşı cesur bir göreve çıkıyor. Onların bu cüretkâr yaklaşımları, savaşın gidişatını değiştirdi, İngiliz SAS komandolarının ve modern Black Ops temellerinin atılmasına aracı oldu."

Film, 2015 yapımı The Man from U.N.C.L.E. filminde birlikte çalışan Guy Ritchie ve Henry Cavill ikilisini yeniden bir araya getiriyor.

Cavill dışında filmin kadrosunda bulunan diğer isimler ise şöyle: Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding ve Cary Elwes.

Filmin çekimlerine geçtiğimiz yıl Antalya'da başlanmıştı.

Fragmanın, yine Ritchie'nin 2020 yapımı The Gentleman filminin yan dizisi olan Netflix dizisi The Gentleman'ın fragmanından günler sonra paylaşılması da dikkat çekti.

O dizinin kadrosunda da Theo James, Kaya Scodelario, Joel Richardson, Vinnie Jones ve Giancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen The Ministry of Ungentlemanly Warfare, 19 Nisan'da beyazperdede yerini alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş