Son zamanlarda, DC'nin yeni başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın Wonder Woman 3 filmi üzerinde çalıştıklarına dair gündemde dolaşan haberler, Variety kaynaklarına göre gerçekleri yansıtmıyor.

DC Stüdyoları'nda üçüncü bir Wonder Woman filmi geliştirilmiyor ve Gunn ve Safran'ın şu anda yeni DC Universe için duyurulan Paradise Lost dışında herhangi bir Wonder Woman projesi planları yok.

Gal Gadot, daha öncesinde ComicBook.com'a verdiği bir röportajında "Wonder Woman 3'ün işinin tamamen bitmemiş olabileceğini" söylemişti.

"Wonder Woman'ı canlandırmayı çok seviyorum. Benim için çok kıymetli ve James ile Peter'dan da duyduğuma göre, Wonder Woman 3'ü beraber geliştirmek fena bir fikir gibi görünmüyor."

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine toplayan Gadot: "James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantıya davet edildim, söyledikleri şeylerden sonra benim anladığım; 'En iyi ellerdesin, biz seni Wonder Woman olarak çok seviyoruz, endişelenecek bir şey yok, her şeyi zaman gösterecek' oldu." dedi.

Ancak kaynaklar, Wonder Woman 3 ile ilgili hiçbir söz verilmediğini ve Gadot'un rolü canlandırmaya devam etmesine dair herhangi bir karara varılmadığını söylüyor.

İlk olarak "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filminde karşımıza çıkan Gal Gadot'un Diana'sı,"Wonder Woman" ve "Wonder Woman: 1984" olmak üzere kendi solo filmlerinde, "Justice League"de, "Shazam: Fury of the Gods"da ve son olarak "The Flash" filmlerinde yer aldı.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016), Wonder Woman (2017), Wonder Woman: 1984 (2021), Justice League (2017), Shazam: Fury of the Gods (2023), The Flash (2023)

Gunn ve Safran DC yöneticiliğine getirilmeden önce, Wonder Woman filmlerinin yönetmeni Patty Jenkins, 3. filmin hazırlıklarına çoktan başlamıştı. Yönetimdeki köklü değişikliğin ardından ise Jenkins, projeden alelacele ayrıldı.

Patty Jenkins ve Gal Gadot

Sonuç olarak, şimdilik Gunn ve Safran'ın Wonder Woman 3 için herhangi bir projesi bulunmuyor, ancak ocak ayında duyurdukları Paradise Lost'un "Game of Thrones" benzeri hikâyeye sahip bir dizi olacağı ve Wonder Woman'ın doğumu öncesindeki Themyscira'ya odaklanacağı biliniyor.

Paradise Lost

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş