Maggie Gyllenhaal'un The Bride filminden ilk görseller yayınlandı. Kariyerinin ikinci uzun metraj filmi için Warner Bros. ile iş birliği yapan yönetmen, geçtiğimiz gün Instagram hesabı aracılığıyla filmin kamera testinden birkaç görüntü paylaştı.

Oscar ödüllü aktör Christian Bale'ın Frankenstein'ın canavarına hayat vereceği filmde, The Bride rolü ise The Lost Daughter ve Women Talking filmlerindeki performanslarıyla tanınan Oscar adaylı oyuncu Jessie Buckley tarafından canlandırılacak.

"The Bride" (Jessie Buckley)

Gyllenhaal, The Bride filmi için tamamı yıldızlardan oluşan çok önemli bir kadro oluşturdu. Filmde Bale ve Buckley'e, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard ve Annette Bening eşlik edecek. Ayrıca film ekibinde Joker filminin görüntü yönetmeni Lawrence Sher de yer alıyor.

1930'ların Chicago'sunda geçen The Bride, Mary Shelley'nin ikonik Frankenstein hikâyesine farklı bir bakış açısı ile yaklaşacak. Buckley'nin öldürülen karakterinin dirildiği filmde, genç kadının romantizme duyduğu arzunun radikal ve toplumsal bir hareketi ateşlemesi, onu hayata döndüren kişileri son derece şaşırtacak.

"Rachel Dawes" (Maggie Gyllenhaal), "Bruce Wayne" (Christian Bale) - The Dark Knight (2008)

The Dark Knight, Donnie Darko ve Secretary filmleriyle tanıdığımız, aslen bir oyuncu olan Maggie Gyllenhaal, ilk yönetmenlik deneyimini The Lost Daughter filmi ile yaşamıştı. 94. Akademi Ödülleri'nde üç adaylık kazanan film, Gyllenhaal'un yönetmenlik konusunda da ne kadar iddialı olduğunu kanıtlamasına vesile oldu.

Yönetmenin yıldızlarla dolu kadrosuyla merakla beklenen yeni filmi The Bride ise 3 Ekim 2025 tarihinde beyaz perdede yerini alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş