Akademi Ödülü adayı iki oyuncu; Andrew Garfield ve Florence Pugh’nun başrollerini paylaştığı We Live in Time’dan ilk fragman yayınlandı.

Film, kariyerinde geleceği parlak olan bir şef Almut (Pugh) ile evliliği yeni bitmiş olan Tobias (Garfield)’ın, ani bir karşılaşma ile birbirlerine âşık olmalarıyla başlayan hikayelerini anlatıyor. 

Resmi sinopsise göre; 

“Almut ve Tobias, hayatlarını değiştiren ani bir karşılaşmayla bir araya gelirler. Birbirlerine âşık olmak, birlikte yaşamak, çocuk sahibi olmak ve bir aile olmak gibi birlikte geçirdikleri hayattan anlık görüntülerin sonunda, zorlu bir sürece girmek zorunda oldukları ortaya çıkar. Karakterler, John Crowley’nin on yıl gibi bir süreyi tanımlayan, derinden dokunaklı bu romantizminde, zamanın sınırlarının zorlanmak zorunda kaldığı bir yola giren hikayelerinin aldığı alışılmadık rotanın her anını değerlendirmeyi öğrenmek zorunda kalışları konu ediniliyor.”

Fragmanda, Almut’un arabasıyla yanlışlıkla Tobias’a çarpmasından, küçük kızlarıyla tanışma anlarına kadar olan 10 yıl içerisindeki en özel ve ikilinin ilişkilerinin gelişimlerinde rol oynayan önemli olaylara yer veriliyor.

We Live in Time’ın yapımcılığını, Benedict Cumberbatch, Leah Clarke, Adam Ackland ve Guy Heeley üstleniyor. 

Dune: Part II (2024), Black Widow (2021), Oppenheimer (2023), Don’t Worry Darling (2022) ve  Midsommar (2019) yapımlarıyla tanınan oyuncu Florence Pugh, Little Women (2019) filminde canlandırdığı “Amy” rolüyle "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" kategorisinde ilk Oscar adaylığını kazanmıştı.

"Amy" (Florence Pugh) - Little Women (2019)

The Amazing Spider-Man (2012), Social Network (2010), Silence (2016), Under the Silver Lake (2018) yapımlarıyla bilinen Andrew Garfield ise hem Scorsese imzalı Hacksaw Ridge (2016) ile hem de Lin Manuel Miranda imzalı tick tick…BOOM! (2021) filmleriyle Oscarlar’da iki kez "En İyi Erkek Oyuncu" adaylığı elde etti. 

"Desmond Doss" (Andrew Garfield) - Hacksaw Ridge (2016)

Yönetmen koltuğunda John Crowley’nin yer aldığı A24 filmi We Live in Time'ın 2024 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş