FX’in sipariş verdiği ve Evan Peters’ın başrolünü üstleneceği The Beauty’nin oyuncu kadrosunda Ashton Kutcher, Anthony Ramos ve Jeremy Pope gibi isimler yer alacak.

Jeremy Haun ve Jason A. Hurley’nin aynı adlı Image Comics serisinden uyarlanan dizinin yapımına bu sonbaharda başlanması ve ilk sezonunun 11 bölümden oluşması bekleniyor. 

The Beauty

Yapımın olay örgüsü ve karakter detayları gizli tutuluyor ancak çizgi romanın açıklamasında yer alan cümleler şu şekilde:

“Modern toplum dış güzelliğe takıntılı. Ya her geçen gün daha da güzelleşmemizi garantileyen bir yol olsaydı? Peki ya bu cinsel yolla bulaşan bir hastalık olsaydı? İşte 'The Beauty' dünyasında fiziksel mükemmellik elde edilebilir. Tahmin edileceği üzere nüfusun büyük bir çoğunluğu da bundan faydalandı ancak Dedektif Foster ve Vaugn bunun çok korkunç bir bedeli olduğunun yakında farkına varacaklar.”

Taissa Farmiga, Ryan Murphy, Evan Peters

Emmy ve Altın Küre ödüllü oyuncu Evan Peters ve yapımcı Ryan Murphy sık sık birlikte çalışıyor. İlk olarak yayın hayatına 2011 yılında başlayan FX yapımı American Horror Story dizisinde bir araya gelen ikili, farklı hikâyeleri konu edinen korku antolojisinin birçok sezonunda birlikte çalıştı. Peters ve Murphy’nin birlikte çalıştığı en son proje ise iki yıl önce Netflix’te yayınlanan ve platformda rekor başarıya imza atan Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story dizisi oldu. 

"Jeffrey Dahmer" (Evan Peters) - Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022-)

X-Men serisindeki Quicksilver karakteriyle tanınan aktör ayrıca WandaVision (2021), Mare of Easttown (2021), The Lazarus Effect (2015) ve Kick Ass (2010) gibi yapımlarıyla da tanınıyor.

"Jackie" (Mila Kunis), "Michael" (Ashton Kutcher) - That '70s Show (1998-2006)

Ashton Kutcher ise sekiz sezon boyunca yer aldığı komedi dizisi That '70s Show (1998-2006), The Ranch (2016-2020), The Butterfly Effect (2004) ve Two and a Half Men (2011-2015) gibi yapımlarıyla tanınıyor.

Kaynak: Variety


Paylaş