Lily Collins, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat ve Samuel Arnold’ın kadrosunda yer aldığı Emily in Paris’in dördüncü sezon ikinci kısmından resmi fragman yayınlandı. Yeni sezonunun ikinci kısmında Emily hikâyesine bu sefer Roma’da devam edecek. 

“Camille ve Gabriel’in dramatik düğünlerinin ardından Emily sarsılmıştır. İki erkeğe karşı güçlü hisleri vardır, ancak şimdi Gabriel eski sevgilisinden bebek beklemektedir, Alfie’nin ise Gabriel hakkındaki en büyük korkuları doğrulanmıştır.”

“Sylvie evliliğini kurtarmak uğruna geçmişinden gelen dikenli bir ikilemle yüzleşmek zorunda kalırken, Agence Grateau ekibi ise personel değişikliklerini programlamaya ve işleri rayına oturtmaya çalışır. Diğer yanda Mindy ve fakir grup arkadaşları, Eurovision’a hazırlanma yolculuklarında çok daha tutumlu davranmak zorunda kalırlar, çünkü Fransa bu görev için kendilerine para ödemeyecektir.”

Ve sezonun bu kısmı şöyle özetleniyor:

“Emily ve Gabriel’in kimyası, bir Michelin yıldızı elde etme çabası sırasında mükemmeldi ancak şimdi hayatlarındaki iki büyük sır, onları hayal ettikleri her şeyi mahvetmekle tehdit ediyor. Eski kalıplar yeni problemlerle çarpışırken Emily başka bir potansiyel aşka... bir şehre çekildiğini hissediyor.” 

Emily in Paris’in dördüncü sezonunun ilk kısmı 15 Ağustos’ta yayınlanmış ve bu kısmı sizinle aşağıdaki yazıda incelemiştik. İkinci kısım ise 12 Eylül’de Netflix kitaplığında yerini alacak.  

“Kürkçü Dükkanına Dönüş”: ‘Emily in Paris 4. Sezon 1. Kısım’ İncelemesi
Emily’nin gerçek olamayacak kadar güzel ve saçmalıklarla dolu hayatına hoş geldiniz. Çok seveceksiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş