Geçtiğimiz yıl Oppenheimer filmiyle elde ettiği Oscar adaylığının ardından kariyerinde yükselişe geçen başarılı oyuncu Emily Blunt, efsane yönetmen Steven Spielberg’ün yeni filminin başrolünde yer almak üzere görüşmelerde.

"Kitty Oppenheimer" (Emily Blunt) - Oppenheimer (2023)

The Devil Wars Prada (2006), Edge of Tomorrow (2014), A Quiet Place (2018) ve son olarak Ryan Gosling ile birlikte başrolünde yer aldığı The Fall Guy (2024) gibi filmlerle, isminden sıklıkla bahsettiren yetenekli oyuncu, daha önce Denis Villeneuve, Christopher Nolan, Rian Johnson ve Doug Liman gibi yönetmenlerle çalışmış olsa da, Steven Spielberg ile bir projede hiç çalışmamıştı.

Nolan’ın ‘Rahatsız Edici’ Tarihi Psikodraması: ‘Oppenheimer’
Christopher Nolan imzalı ‘Oppenheimer’, atom bombasının babası olarak anılan ünlü fizikçi Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanırken; sindirmesi zor senaryosu, kafa karıştırıcı kurgusu ve harika performanslarıyla izleyiciye eşi benzeri bulunmayan bir tarihi şölen sunuyor.

Proje iki kişilik olarak tanımlanıyor; dolayısıyla Blunt, projedeki başrollerden birisini oynayacak. Spielberg’ün kendi yazdığı hikayesinden yola çıkılarak kaleme alınan senaryoyu uzun süredir birlikte çalıştığı ve You Should Have Left (2020), Secret Window (2004) yapımlarıyla tanınan David Koepp yazıyor.

Detayları gizli tutulan filmin vizyon tarihi 15 Mayıs 2026 olarak belirlendi.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş