Game of Thrones (2011-2019), Secret Invasion (2022), Me Before You (2016) ve Terminator: Genisys (2015) yapımlarıyla tanınan başarılı oyuncu Emilia Clarke, Amazon Prime Video’nun yakında çıkacak olan çizgi roman uyarlaması dizisi Criminal’da Charlie Hunnam ile birlikte başrol oynayacak. 

Charlie Hunnam, Amazon Dizisi ‘Criminal’ın Başrolü Oldu
‘Sons of Anarchy’ dizisinde canlandırdığı “Jax Teller” karakteriyle tanınan oyuncu Charlie Hunnam, Prime Video’nun ‘Criminal’ dizisinin başrolünü üstlenecek.

Ed Brubaker ve Sean Phillips’in aynı adlı çizgi romanlarından uyarlanan Criminal’ın resmî açıklamasında, "birbiriyle iç içe geçmiş suç hikayeleri evreni" olduğu belirtiliyor.

Hunnam’ın planlarda ustalaşmış, olaylara tüm açılardan bakabilen tecrübeli hırsız Leo’ya hayat vereceği hikâyede; Clarke ise kurnaz, cüretkâr bir silahlı soyguncu, silahı kadar zekâsı da hızlı olan ve uçurumun kenarındaki bir kadın olarak tanımlanan Mallory’ye hayat verecek. 

Kadroda Clarke ve Hunnam’a, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess eşlik edecek. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş