Doctor Strange’in üçüncü filmi hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. 

"Clea" (Charlize Theron), "Stephen Strange" (Benedict Cumberbatch)

Geçtiğimiz mayıs ayında hayal kırıklığı yaratan bir açıklama yapan Doctor Strange oyuncusu Benedict Cumberbatch, bir sonraki solo filmi konusunda kendisinin de en az hayranlar kadar karanlıkta olduğunu, film hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını söylemişti. 

Yeni haberlere göre ise Marvel Studios, üçlemenin son filmi olan üçüncü Doctor Strange filmi için Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) yönetmeni Sam Raimi ile görüşme halinde ve anlaşmaya son derece yakın. 

Eğer doğruysa, ünlü yönetmen Marvel evrenindeki beşinci filmi için tekrar kolları sıvayacak. Raimi, Doctor Strange öncesinde 2000’li yılların başlarında Tobey Maguire’ın başrolünde yer aldığı Spider-Man üçlemesinin yönetmen koltuğunda yer alan isimdi. 

Doctor Strange 3 henüz Marvel Studios tarafından resmi olarak doğrulanmadı, ancak Multiverse of Madness’ın dünya çapında yaklaşık 1 milyar dolar hasılat elde etmesi, üçüncü filmi mecbur kılacak gibi görünüyor. 

Doctor Strange 3’ün senaryosunu kimin yazacağı henüz bilinmiyor. Ancak yönetmen açıklamasının yapılmasından sonra bu haberin de en kısa zamanda paylaşılacağı tahmin ediliyor. 

Filmin muhtemel yayın tarihi de henüz belli değil. Marvel Studios şu anda 13 Şubat 2026 ve 6 Kasım 2026 olmak üzere iki adet adlandırılmamış filmin vizyon tarihine sahip. Ayrıca 23 Temmuz 2027 ve 5 Kasım 2027 tarihlerinde de isimsiz iki filmi daha yer alıyor. 

Doktor Strange 3′ün ‘Zamanı Tükeniyor’
MCU’nun en güçlü ve en sevilen karakterlerinden biri olan ’Doktor Strange’in görüneceği bir sonraki proje, hayranlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Kaynak: The Direct


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş