Rachel Zegler ve Gal Gadot’un başrollerinde yer aldığı canlı çekim Pamuk Prenses filminden ilk tanıtım yayınlandı. 

Pamuk Prenses karakterine hayat verecek olan Zegler, D23 etkinliğinde tanıtılan fragman için sahneye çıkarak küçük bir konuşma yaptı: 

“Bu çok büyük bir onur. Bence herhangi bir genç, herhangi bir küçük kız, eğer bir Disney prenses elbisesi giyip bir günlüğüne onun gibi hissedebiliyorsa bunu altı ay boyunca yapmayı hayal dahi edemezsiniz. Benim için muhteşem bir deneyimdi ve bunu hepinizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” 

Kötü Kraliçe’ye hayat verecek olan Gadot ise:

“Daha önce yaptığım her şeyden tamamen farklı bir şey yapmak fazlasıyla eğlenceliydi.” dedi. “Lezzetli, kötü, büyülü. Tüm bu birbirinden farklı şarkıları birlikte söyledik ve bu inanılmazdı."

The Amazing Spider-Man (2012), The Amazing Spider-Man 2 (2014) filmleriyle tanınan yönetmen Marc Webb’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Snow White, 1937 yapımı orijinal animasyon filminin yeniden canlandırılmış hali olacak. 

“Üvey annesi Kötü Kraliçe, güzelliğinden ötürü Pamuk Prenses’e kıskançlık besler ve Avcı'ya onu öldürmesi için bir görev verir. Avcı bunu başaramaz ve Pamuk Prenses, yedi tane cücenin yaşadığı bir kulübeye kaçar. Prensesin hayatta olduğunu keşfeden Kraliçe, onu kaçtığı kulübede ziyaret eder ve ona zehirli bir elma verir. Zehirlendikten sonra ise Pamuk Prenses bir prensin gerçek aşkının öpücüğüyle uyandırılacaktır.” 

Gal Gadot, Rachel Zegler

Bu yeniden uyarlamanın modern yönü sorulduğunda Zegler ve Gadot, “Pamuk Prenses’in prens tarafından kurtarılmayacağını” söylediler.

“Pamuk Prenses gerçek aşkı hayal etmeyecek. O, olabileceğini bildiği ve merhum babasının korkusuz, adil ve cesur olabileceğini söylediği lider olmayı hayal ediyor.” 

Film, 21 Mart 2025 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş