Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden Dexter, evrene eklenecek yeni bir diziyle daha hikâyesini genişletmeye hazırlanıyor. 

2006-2013 yılları arasında yayınlanan ana dizi ve 2021-2022 yıllarında izleyiciyle buluşan Dexter: New Blood devam hikayesinden sonra, Dexter olaylarından on beş yıl öncesini konu alacak olan Dexter: Original Sin’den ilk fragman yayınlandı. 

Fragmanda, ana hikâyede Dexter karakterine hayat veren Michael C. Hall, “Ben bir katilim ama bu şekilde doğmadım, bu hale getirildim.” diyor. 

Orijinal açıklamasına göre 10 bölümden oluşacak olan dizi, 1991 yılının Miami’sinde geçecek ve henüz bir öğrenci olan Dexter Morgan’ın öğrencilikten intikamcı bir seri katile dönüşümünü takip edecek. 

“Kana susamış dürtüleri artık görmezden gelinemez hale geldiğinde Dexter, içindeki karanlığı yönlendirmeyi öğrenmelidir ve babasının rehberliğinde, kolluk kuvvetlerinin radarına girmeden toplumdan yok edilmeyi hak eden insanları bulup öldürmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir misyon benimser. Bu görev, Miami Polis Departmanı’nda adli tıp stajına başlayan genç Dexter için son derece zorlu bir mücadele olacaktır.”

Patrick Gibson’ın başrolünde yer alacağı dizide Molly Brown, Christian Slater ve Sarah Michelle Gellar gibi isimler yer alacak. 

Showtime imzalı Dexter: Original Sin, 13 Aralık’ta Paramount+ platformunda başlayacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş