Deadpool & Wolverine, vizyona girdiği ilk hafta sonunda beklenenden çok daha iyi bir açılış yaptı.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ı yıllar sonra tekrar bir araya getiren film, Kuzey Amerika içerisindeki gişede 211 milyon dolar toplayarak tüm zamanların en büyük altıncı açılışını gerçekleştiren film oldu. 

Pazar günü gerçekleşen rekor bilet satışlarıyla birlikte 205 milyon doların üzerinde bir bilet satışı tahmin ediliyordu ve bu yılın en büyük hafta sonu açılışı olmakla birlikte, bir R-dereceli film için varsayılan şimdiye kadarki en büyük hasılattı.

Pazartesi günü yapılan son sayımla birlikte Deadpool & Wolverine, üç günlük gösterim süresince küresel olarak 444,3 milyon dolar hasılat elde etti. 

Sadece Avengers: Endgame (357 milyon dolar), Spider-Man: No Way Home (260 milyon dolar), Avengers: Infinity War (257 milyon dolar), Star Wars: The Force Awakens (247 milyon dolar), Star Wars: The Last Jedi (220 milyon dolar), Kuzey Amerika gişesinde Deadpool & Wolverine’den daha büyük açılışlar yaptı. 

"Joker" (Joaquin Phoenix) - Joker (2019)

Bu noktada neredeyse kesinleşmiş bir kilometre taşı denilebilir. Eğer milyar dolarlık filmler kulübüne katılırsa, Todd Philips'in Joker (1,07 milyar dolar)’inin ardından tarihte bu zaferi elde eden ikinci film olacak. 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş