Disney’in bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Deadpool & Wolverine'i, vizyona girişinden 23 gün sonra Todd Philips’in 2019 yapımı Joker filmini geride bırakarak tarihin en yüksek hasılat yapan R-dereceli filmi oldu.

Joker’in 1,078 milyar dolarlık hasılatını 1,086 milyar dolar ile geçerek zirveye yerleşen Deadpool & Wolverine, Kuzey Amerika içerisindeki açılış hafta sonunda 211 milyon dolar toplayarak tüm zamanların en büyük açılışını gerçekleştiren altıncı filmi oldu. 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

O zamandan bu yana Kuzey Amerika’da elde ettiği 516 milyon dolar ve uluslararası alanda da 568 milyon dolar ile büyük ilgi odağı olmaya devam eden film, sinemalarda sadece iki hafta kaldıktan sonra kendi önceki filmlerinin hasılat gelirlerini de geri planda bıraktı. 2016 yapımı ilk Deadpool filmi 783 milyon dolar ve 2018’in Deadpool 2’si 786 milyon dolar elde etmişti. 

Şimdi ise, geçtiğimiz günlerde Disney’in milyar dolar kulübüne katılan Inside Out 2’nin ardından Deadpool & Wolverine de 2024 yılı içerisinde bir milyar dolar barajını aşan ikinci film olarak bu kulübe dahil oldu. 

‘Deadpool & Wolverine’ Gişede 1 Milyar Doları Aştı
‘Deadpool & Wolverine’, henüz bir ayı bile tamamlamadığı gişe yolculuğunda bir milyar dolar gişeyi aşmayı başardı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş