Marvel’ın bir süredir merakla beklenen filmi Deadpool & Wolverine, pazar gününe kadar hesaplanmış olan verilere göre Kuzey Amerika içerisinde 494 milyon dolar ve uluslararası gişede de 535 milyon dolara ulaşarak gişe yolculuğunda toplamda 1 milyar dolarlık barajı aştı. 

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrolünde yer aldığı Deadpool serisinin üçüncü filmi, arzu edilen hedefe ulaşmayı başardı ve Todd Philips’in Joker (2019) filminin ardından bunu başaran ABD yapımı ikinci R-dereceli film oldu. Deadpool & Wolverine’in önümüzdeki hafta sonuna kadar Joker’in küresel hasılatı olan 1,079 milyar doları da geçmesi ve küresel çapta tüm zamanların en çok kazanan R-dereceli filmi olması bekleniyor. 

Film, Joker’den daha hızlı bir sürede 1 milyar dolar barajına ulaştı. Fakat Joker, Çin’de vizyona girmemişti. 

Deadpool & Wolverine ayrıca Inside Out 2’den sonra bu yıl Disney’in ikinci kez bir milyar dolar barajına ulaşan filmi ve 2024’te bunu başaran ikinci film oluyor.

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş