Marvel evreninin önemli ve anahtar yapımlarından biri olması beklenen Deadpool 3, tahmin edilenden biraz daha geç vizyona girecek.

Hugh Jackman'ın bir kez daha Wolverine rolüne hayat vereceği ve Fox evreninin Marvel evreniyle ilk büyük kesişim noktası olacak olan Deadpool 3, 3 Mayıs 2024'ten, 26 Temmuz 2024'e ertelendi.

Daha önce de tarih güncellemesi yapılan; Anthony Mackie, Liv Tyler ve Harrison Ford'u bir araya getirecek olan Kaptan Amerika 4: Cesur Yeni Dünya da 14 Şubat 2025'e ertelendi.

Florence Pugh, Wyatt Russel, David Harbour ve Sebastian Stan'ın kadrosunda bulunduğu anti-kahraman takımının hikâyesine odaklanacak olan Thunderbolts ise 20 Aralık 2024'ten 25 Temmuz 2025'e taşındı. 

Mahershala Ali ve Kit Harington'ın başrolünü paylaşacağı Blade filmi ise 14 Şubat 2025'ten 7 Kasım 2025'e ertelendi. 

Blade ve Thunderbolts filmlerinin prodüksiyon çalışmalarına bu yaz başlanması planlanıyordu ancak senaryoları tam zamanında hazır olmadığı ve grev zamanına denk geldiği için, prodüksiyon aşaması ertelenmek zorunda kalındı.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş