Fight Club, Seven, Gone Girl, Zodiac gibi birçok efsane yapıma imza atmış ünlü yönetmen David Fincher'ın yeni gerilim filmi The Killer'dan ilk fragman yayımlandı.

Michael Fassbender, Chris Parnell, Monique Ganderton, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton gibi isimleri bir araya getiren film, Alexis Nolent'in kaleme aldığı bir çizgi roman serisinden uyarlanıyor.

"The Killer" – Luc Jacamon & Matz

Fincher'ın Fight Club filminin de yazarı Andrew Kevin tarafından ele alınan The Killer'ın senaryosu, Michael Fassbender'ın hayat vereceği isimsiz ve soğukkanlı bir katilin uluslararası bir insan avında işverenlerine karşı açtığı savaşı konu edinecek.

"Yalnız, soğuk ve hayatında pişmanlıklara hiçbir şekilde yer vermeyen bir adam, acımasız bir ölüm meleği olarak çalışmaktadır. Kendisine verilen görevleri yerine getirmek için dünyanın çeşitli bölgelerine ziyaretlerde bulunur fakat işlediği bunca suçun ardından artık hiçbir şey net değildir. Vicdan azabıyla tanışan ve bu hayattan vazgeçip geçmemek konusunda kararsız kalan katil, kendisine verilen son görevde de başarısız olunca zor bir sürecin içerisine girer ve işverenlerinin peşine düşmek zorunda kalır."

2019'dan bu yana oyunculukla uğraşmayan Michael Fassbender'ın oldukça önemli bir rolle geri dönüşünü yapacağı film, merakla bekleniyor.

Fassbender, en son "X-Men: Dark Phoenix" filminde Sophie Turner ve James McAvoy'la birlikte "Erik Lehnsherr" rolünde yer almıştı.

ABD'de sadece bazı sinemalarda 28 Ekim'de vizyona girecek olan The Killer, 10 Kasım'da Netflix kitaplığına eklenecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş