Dave Bautista, geçtiğimiz günlerde GQ'ya verdiği röportajda 5 Mayıs'ta vizyona girecek Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filmiyle birlikte yıllardır hayat verdiği Drax rolüne veda edeceğini açıkladı. Şu ana kadar Marvel Cinematic Universe'de bu rolle 6 filmde yer alan Bautista, Drax'a vedasıyla ilgili şunları söyledi:

Drax'a minnettarım. Onu seviyorum. Ama bittiği için bir rahatlama hissediyorum. Göründüğü gibi keyifli bir rol değildi. Oynaması zordu. Makyaj süreci beni bitiriyordu. Ayrıca ileride sadece Drax'la anılmak istediğime de emin değilim. Saçma bir performanstı ve ben daha dramatik işlerde yer almak istiyorum.

Yaşının da ilerlemesiyle Drax rolünün onun için daha zor hale geldiğinden bahseden Bautista şöyle devam etti:

Guardians 3 çıktığında 54 yaşında olacağım. Üstsüz oynamak benim için gitgide zorlaşıyor. Artık yolculuğun sonuna geliyoruz ve benim için kenara çekilip konuyu toparlama zamanı.

Dave Bautista, şüphesiz WWE güreşçiliğinde aktörlüğe geçiş yapan isimler arasından en başarılısı. Yıllar içinde oyunculuk anlamında ciddi yol kat etti. Bu sebeple artık Drax gibi yüzeysel ve tekdüze rollerdense oyunculuğunu gösterebileceği daha dramatik ve derinlikli rolleri tercih ediyor.

Son olarak Netflix filmi Glass Onion'daki performansıyla adından söz ettiren Dave Bautista, M. Night Shyamalan'ın gizem-gerilim türündeki yeni filmi Knock at the Cabin ile 3 Şubat'ta sinemalarda olacak. Filmin detaylarına aşağıdaki içerikten ulaşabilirsin.

M. Night Shyamalan Bu Kez İmkansızı İstemek İçin Geliyor
Bir gün evde otururken kapınız çaldı ve gelen kişiler kıyametin yaklaştığını fakat ailenizden birini feda etmeniz karşılığında dünyanın kıyametten kurtulacağını söylediler. Onlara inanır mıydınız; yoksa ailenizi korumak için elinizden geleni yapar mıydınız? İşte böylesine cevaplanması imkânsız bir s…

Kaynak: Collider – Dave Bautista Confirms He Is Leaving the MCU After 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Paylaş