Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan Daredevil, başka bir platformda yeniden hayat bulmaya hazırlanıyor.

Netflix'in, bünyesindeki Marvel karakterlerini kullanım süresinin bitişiyle birlikte Daredevil, The Punisher, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage ve The Defenders gibi evrenin sokak kademesindeki kahramanlarını temsil eden dizilerin iptal edilmesine karar verilmişti.

"Frank Castle" (Jon Bernthal) - The Punisher

Netflix evrenindeki dizilerin başarısı ve hayranların uzun süren baskısıyla birlikte, geçtiğimiz yıllarda duyurulan Daredevil: Born Again dizisinin başrolünde yine Charlie Cox'un olacağı ve Kingpin karakterinde de tekrar Vincent D’Onofrio'nun yer alacağı açıklandı.

2015'te başlayıp 2018'de sona eren Daredevil'ın bir yeniden çekimi olacağı söylenen dizi, geçtiğimiz yıl başlayan yapım sürecine grevler yüzünden ara vermek zorunda kalmıştı.

"Benjamin Poindexter/Bullseye" (Wilson Bethel)

Aynı karakterlerin başka bir evrendeki versiyonlarının canlandırılacağı söylenen Born Again, yine hayranların istekleri doğrultusunda şekillendi ve geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, "Foggy Nelson" rolüyle Elden Henson, "Karen Page" rolüyle Deborah Ann Woll, "Bullseye" rolüyle Wilson Bethel ve "Punisher" rolüyle Jon Bernthal'ın eski rollerine geri döneceği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine tekrar başlanan dizinin; "Karen", "Matt" ve "Foggy" üçlüsünün tekrar bir arada olduğu görüntüler sızdırılmıştı.

She-Hulk ve Spider-Man: No Way Home yapımlarında boy göstermesiyle seyirciyi heyecanlandıran Daredevil, en son Marvel'ın Echo dizisinde görünmüştü.

Şimdiye Kadarki En Kanlı Disney Dizisi: Echo (2024)
Marvel çizgi romanlarının sağır, dilsiz ve ampute antagonisti ‘Echo’, 2021 yılında ‘Hawkeye’ dizisiyle başladığı yolculuğuna kendi dizisiyle devam ediyor.

Birkaç gün önce New York'ta olduğu görülen, Echo'nun başrol oyuncusu Alaqua Cox'un da New York'ta devam etmekte olan Daredevil: Born Again çekimlerde yer alacağı düşünülüyor.

Alaqua Cox

Yeniden çekim mi, yoksa dördüncü sezon mu?

Daredevil hakkında hayranların aklındaki en önemli sorulardan biri de aslında bu. Şimdiye kadar birçok iddia ortaya atılsa da dizinin bir yeniden çekim olacağı doğrulandı. Charlie Cox da bunun, önceki dizinin dördüncü sezonu değil, yeni bir dizinin ilk sezonu olacağını söylemişti.

Netflix'in Daredevil'ının, evrenin bir parçası olduğu kabul ediliyor ancak yeni dizinin de ana evrenin ana zaman çizgisinde devam eden bir hikâye olması planlanıyor.

Merakla beklenen dizinin henüz kesin bir yayın tarihi bulunmasa da 2025 yılında izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş