Marvel Studios’un ve 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan Deadpool & Wolverine, vizyona girmek için artık gün sayıyor. Cuma günü izleyiciyle buluşacak olan filmden yayınlanan son fragman, iki önemli karaktere ev sahipliği yapıyor: Lady Deadpool ve X-23.

Önceki fragmanlarda da Lady Deadpool'un varlığına dair detaylar bulunsa da bu tanıtımda kendisini tam olarak ilk kez görüyoruz. Şimdiye dek bu karakterle ismi geçen kişiler arasında Ryan Reynolds'ın yakın arkadaşı Taylor Swift ve eşi Blake Lively gibi isimler yer alıyor olsa da, karaktere Reynolds'ın kendisinin hayat verebileceği de ihtimaller arasında.

"Lady Deadpool"

Deadpool & Wolverine öncesinde Hugh Jackman’ın Wolverine/Logan karakterine en son hayat verdiği film olan Logan (2017)'da, çocuk mutant X-23’ü canlandıran Dafne Keen, sürpriz bir şekilde yeniden karşımıza çıkıyor. 

Artık çoklu evrenler arası yolcuğun mümkün olduğu Marvel Sinematik Evreni’nde Jackman’ın Logan filmindekinden başka bir karaktere hayat vereceği bilinirken, aynı filmde Logan’ın kızını canlandıran Keen’in filmde yer alıp almayacağı ise belli değildi. 

Son zamanlarda The Acolyte dizisindeki performansıyla isminden bahsettiren genç oyuncu, dizinin tanıtımı sırasında basına Deadpool & Wolverine’de yer almayacağını, Hugh Jackman ile yeniden bir araya gelme şansını yakalayamadığı için üzgün olduğunu söylemişti. 

“Elbette çok üzücü, Hugh’u çok seviyorum ve Ryan ile Shawn’a yaratıcılıklarından dolayı gerçekten tebriklerimi iletiyorum. Ne yaptıklarını görmek için heyecanlıyım. Shawn’ın şu an piyasadaki en iyi yönetmenlerden biri olduğunu düşünüyorum. Açıkçası Ryan da bir efsane. Bu yapımın bir parçası olmak harika olurdu ama üzülerek sadece bir hayran olarak izleyeceğimi belirtmek istiyorum. Eski dostumu göreceğim için heyecanlıyım."

"X-23" (Dafne Keen), "Logan" (Hugh Jackman) - Logan (2017)

Sonuncu Deadpool & Wolverine fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Entertainment Weekly, Keen’in başka bir röportajını yayınladı. 

Basını yanlış yönlendirme konusu hakkında soru yöneltilen oyuncu:

“Spider-Man: No Way Home vizyona girmeden önce Andrew Garfield’ın izlediği yolu izlemek istedim, bütün ilhamım ondan geliyor. O bu konuda usta.”

Keen, ajansının kendisini arayıp Marvel’ın onun X-23 olarak geri dönmesini istediğini paylaştığında sevinçten çığlık attığını söyledi ve ekledi:

“Telefonumu küvete düşürdüm ve onu bir süreliğine pirincin içine yatırmak zorunda kaldım. Çok sevindim ama biraz da korktum, çünkü onu nasıl oynayacağımı unutmuştum.”

Deadpool & Wolverine sahnelerini çekmeden önce Logan’ı tekrar izlediğini belirten oyuncu, “'Kayıt!' dedikleri anda sanki Logan’ı tekrar çekiyormuşuz gibi hissettim, sanki sekiz yıl geçmemiş gibiydi.”

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş