Efsane yönetmen Christopher Nolan’ın, geçtiğimiz yıl yedi Oscar kazanan ve dünya çapında 958 milyon dolar hasılat elde eden Oppenheimer filminin yapım şirketi Universal ile tekrar çalışacak olması elbette sürpriz değil. 

Nolan’ın Interstellar (2014) ve Oppenheimer (2024) filmlerinde yer alan Oscar ödüllü Matt Damon’ın, yönetmenin yeni filmin başrolünü üsteneceği söylentiler arasında. 

Nolan’ın ‘Rahatsız Edici’ Tarihi Psikodraması: ‘Oppenheimer’
Christopher Nolan imzalı ‘Oppenheimer’, atom bombasının babası olarak anılan ünlü fizikçi Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanırken; sindirmesi zor senaryosu, kafa karıştırıcı kurgusu ve harika performanslarıyla izleyiciye eşi benzeri bulunmayan bir tarihi şölen sunuyor.

Kaynaklar, Nolan’ın Syncopy markası altında tekrardan Emma Thomas ile birlikte senaryoyu yazacağı, yapımcılığını üstleneceği ve Universal’ın ise filmi takvimleri içerisinde 17 Temmuz 2026 tarihine yerleştirdiğini söylüyor. 

"Leslie Groves" (Matt Damon) - Oppenheimer (2023)

Proje detayları ise şimdilik tamamen gizli tutuluyor. 

Oppenheimer, 20 yıldan uzun bir süre Warner Bros. ile çalışan Nolan’ın başka bir stüdyo ile çalıştığı ilk film olmuştu. Yetenekli yönetmen ise bu uzun süreç içerisinde Dark Knight üçlemesi, Dunkirk ve Inception gibi efsane işlere imza atmıştı. 

“Az İyiden, Çok İyiye” Christopher Nolan Filmleri
90’lı yıllarda başladığı yönetmenlik kariyerine tam gaz devam eden Christopher Nolan, koleksiyonuna son olarak ‘Oppenheimer’ gibi bir başyapıt ekledi. Peki bu film, “Nolan filmleri” arasında kendisine hangi sırada yer bulabilir?

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş