Netflix, izlenme rekorları kıran Wednesday dizisinin ikinci sezonunun çekimlerinin başladığını bu fotoğraf ile duyurdu.

Steve Buscemi ve Thandie Newton'ın ardından, sevilen dizinin ikinci sezon kadrosuna Back to the Future serisinde Doc. Emmett Brown karakterine hayat veren usta oyuncu Christopher Lloyd ile The Sixth Sense (1999) ve Artificial Intelligent (2002) gibi filmlerle tanıdığımız Haley Joel Osment da dahil oldu.

Sezonda yer alacak isimlerin tamamı da yine Netflix tarafından paylaşılan bu video ile kesinleşmiş oldu.

Christopher Lloyd, 1991 ve 1993 yapımı Addams Family filmlerinde "Uncle Fester" rolünü canlandırmıştı.

"Uncle Fester" (Christopher Lloyd) - Addams Family 2 (1993)

Lloyd, Osment, Buscemi ve Newton'a ek olarak, Joanna Lumley, Frances O'Connor, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo gibi isimler de kadroya dahil olurken, orijinal kadrodan Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez ve Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Hunter Doohan ve Emma Myers gibi oyuncular ilk sezondaki rollerine geri dönecekler.

İlk sezonu 252 milyon izleyiciye ulaşan Wednesday, 20 hafta boyunca 1 numarada kalarak büyük bir başarıya imza atmıştı ve hala Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi olma unvanını koruyor.

"Wednesday Addams" (Jenna Ortega), "Enid Sinclair" (Emma Myers)

Dizinin yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar, diziye yeni katılan isimlerle ilgili şöyle söylüyorlar: "Nevermore Akademisi'ne bu sezon katılacak olan rüya gibi isimlerin, mükemmel Addams Ailesi ile birlikte yol yürüyecek olmalarından büyük heyecan duyuyoruz."

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş